Thursday, February 13, 2014

fresh Sugar Lip polish and Tinted lip balms


So I had this Kuala Lumpur - Melbourne trip, which is too damn long, but!
There is Sephora in Kuala where you can find few of American beauty brands that cannot be found in Dubai or anywhere in Europe. Sometimes the only thing that keeps me alive during long night flight is the idea I`ll soon enter Sephora and won`t know which counter to go first to. I guess It is like a diagnosis a bit. Anyway, I went a bit cray cray, coocoo or call it however you want - I bought loads of stuff. But I think most of all I like these things from fresh. First time I heard of this brand was few years ago while I was in New York. That time I brought their best selling original Sugar lip balm for my mum as a present. Since then I haven`t found this brand anywhere. Until now when good guy rostering gave me flight to KL! Apart from fresh`s original lip balm there are 8 more tinted lip balms from which I chose (after loooong deciding) two - Coral and Petal. As the name says, it contains brown sugar, which is natural humectant. Then blend of nourishing oils and on the top of it it has SPF 15. As a lip balm it works wonders, they are nourishing , hydrating and they last on lips for quite long time. They are slightly tinted, so if you have one of those no-lipstick-but no-naked-lips-either days, this is it! And I am not mentioning the georgeous packaging and lemon scent, omg!

Apart from these two lip balms (because is it enough? I don`t think so) I also bought fresh Sugar lip polish. It is basically exfoliator for lips. And as I have to wear thick red lipstick everyday in work, my lips are chapped, dry and peeling. This works wonders - takes away old layer of skin and leaves your lips nourished, soft with a bit of a lip balm feeling. So is this kind of thing useless? I don`t think so. Do I need it in my life? Definitely!

Sk: Včera som sa práve vrátila z tripu Kuala Lumpur - Melbourne, ktorý je síce sakra dlhý, ale stojí za to, keďže Sephora v Kuale drží mnohé z amerických značiek, ku ktorým sa či už v Dubaji, alebo v Európe nedostanem. Ach tá predstava, ktorá ma celý ten dlhý nočný let drží pri živote - predstava, kedy už konečne vojdem do Spehory a nebudem vedieť, ku ktorému stojanu skôr.. To je už asi trochu diagnóza. V každom prípade som išla trochu cray cray, coocoo alebo po slovensky jednoducho ako totálny psychouš a nakúpila toho na mraky. Najväčšiu radosť mám asi ale z týchto vecí od fresh. Prvýkrát som o nich počula, keď som pred pár rokmi bola v New Yorku a doniesla mamine ich klasický nefarbený best selling Sugar balzam na pery. Od vtedy som na túto značku bohužiaľ pri svojich cestách nenatrafila. Až kým mi good guy rostering nenadelil let do Kuala Lumpur! :D Fresh má okrem spomínaného klasického balzamu aj 8 ďalších farebných, z ktorých som si (po úmornom váhaní a určovaní priorít, veď to poznáme) vybrala dve - Coral a Petal. Ako názov hovorí, balzamy obsahujú ako hlavnú zložku hnedý cukor, čo je prírodné zvlhčovadlo, zmes výživných olejov a navyše aj SPF 15. Ako balzamy fungujú super, vyživujú, hydratujú a sú dosť mastné, takže vydržia celkom dlho. Okrem toho sú jemne zafarbené, takže ak máte jeden z tých dní, že nie úplne že rúž, ale ani nie úplne že pery bez ničoho - voilá, riešenie! :D A tie obaly a citrónová vôňa, omg!

K nim som si, aby sa nepovedalo, hodila ešte peeling na pery. Do práce musím nosiť ťažké červené rúže, a potom mám pery popraskané, suché a lúpu sa. Toto odstráni všetku suchú vrstvu a nechá pery trochu mastné a vyživené. Takže že by bol peeling na pery zbytočnosť? No nemyslím si.. ;)




No comments:

Post a Comment