Saturday, January 18, 2014

It`s always dilemma what to start with

EN:
... and therefore I will start simply with an introduction of myself. Hello everyone :) My name is Barbor. I am 25-year-old (I still think I can say) girl (please, not woman) from Slovakia but since July 2012 I`ve been living in Dubai, United Arab Emirates, where I work as a flight attendant for one Middle Eastern airline. I am addicted - to cosmetics, make up and all things beauty. I always was and I think it might be life long love affair because this is probably the only field I can imagine myself to work in and be happy to the rest of my life. The other thing I love and make my life complete are bunnies (I am mum to the dwarf rabbit called Guča (pronounce as Gootcha - the little ball of fluff :) ), my job - flying, traveling, yoga, music and everything pretty, cute or pink.



SK:
Mám už za sebou zopár pokusov začať blog a vždy mi príde najťažšie vymyslieť prvý príspevok. Preto to nebudem dlho naťahovať a zbytočne vymýšľať a jednoducho sa predstavím. Volám sa Barbor, momentálne mám 25 rokov a už od júla 2012 je mojím druhým domovom sú Spojené arabské emiráty, kde pracujem ako letuška pre istú medzinárodnú leteckú spoločnosť so sídlom v Dubaji. Som závislák a nehanbím sa to priznať. Na všetkom, čo sa týka kozmetiky, make up-u a krásy. Vždy to bola a pravdepodobne aj navždy ostane láskou do konca života a keď si mám samu seba predstaviť vo vysnívanom povolaní, tak tá predstava sa bez šminiek neobíde. Ďalšie veci, ktoré môj život robia kompletným sú zajačiky (som maminou trpasličiemu králikovi Gučke), moja práca - lietanie, cestovanie, joga, hudba a všetko, čo je zlaté, pekné ale minimálne ružové.

(all the pics are from phone camera, that`s why the quality.. )






2 comments:

  1. Ten rúž máš krásny ... zaujímalo by ma aké je to byť letuškou, nedávno bola ponuka pre Ryanair ale neodvážila som sa. :)

    Beauty Bubble

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem, ruz je z Inglotu
      letuskovanie je "dream come true". naozaj, to cestovanie, spoznavanie novych krajin, ale aj tvrda praca, nepravidelny rezim, disciplina a totalna flexibilita, to vsetko a ooomnoho viac to zarhna. ked budes mat este sancu, urcite to skus :)

      Delete